SANMARCO JEANS отвори врати във Враца

SANMARKO JEANS отвори врати във Враца

Вчера вечерта бе официалното откриване на фирмения магазин SANMARCO JEANS във Враца. Тук може да намерите голямо разнообразие от мъжки и дамски облекла на световно известния бранд WOO ISTANBUL. Всички дрехи са с гарантирано високо качество на достъпни цени. Фирмата е известна по целия свят. „Има голям пазар в Русия и Дубай”, споделиха собствениците.

Собственик на фирмения магазин е Мария Тончева, която с подкрепата на своя съпруг, местният бизнесмен Марио Тончев, превърна помещението на бившето кафе „Форум” в изключително модерен и актуален магазин.  

Откриването събра множество гости, сред които собственикът на фабриката и бранда Ислям Хаджихан, зам. областният управител Борислав Банчев, кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова, която бе придружена от своя съпруг Евгени Червеняшки, кметът на Община Криводол Петър Данчев и още изтъкнати бизнесмени и приятели на собствениците.

Отец Георги освети новооткрития фирмен магазин и пожела на собствениците много здраве и успехи в начинанието.

SANMARCO JEANS предлага уникални, мултифункционални дрехи подходящи, както за модерната ежедневна визия, така и за вечерни събития. Дрехите на WOO ISTANBUL са произведени от висококачествени материи, гарантиращи комфорта и стилната визия на клиента.

Фирменият магазин се намира на ул. "Никола Войводов" 17 във Враца. SANMARCO JEANS работи всеки ден без неделя и предлага дрехи за всички възрасти в подходящи размери. Тук е мястото, където жената може да се пренесе в една паралелна действителност - женствена, стилна и оригинална. А мъжете – да открият своя спортно-елегантен стил, подходящ както за делови събития, така и за ежедневието.

За всички модерни и различни, елегантни и стилни, с усет към актуалните модни тенденции. Това е сигурен начин да сте в крак с последните модни тенденции. Спортно-елегантни в забързания делник и винаги искрящи за специален случай.


Коментари



2014-04-24 12:33:29