Петя Аврамова: Държава се управлява с много отговорност и много работа

Петя Аврамова: Държава се управлява с много отговорност и много работа

„Ние сме безкрайно притеснени за това, което се случва в държавата. Хаосът, който създадоха т.нар. „партии на промяната“, е вреден за всички. Държава се управлява с много отговорност и много работа. България има нужда от стабилно правителство. Необходими са компетентни и разумни решения, каквито ние сме показали, че можем да взимаме.“ С тези думи водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС инж. Петя Аврамова се обърна към жителите на врачанските квартали Бистрец и Кулата. Заедно с нея бяха и кандидатите за народни представители от коалицията д-р Владимир Христов, Владимир Миленков и Мартин Харизанов.

Те коментираха, че България е единствената държава в ЕС, която няма да получи авансово 1,6 млрд. лв. по Плана за възстановяване и устойчивост през настоящата 2021 г., заради забавеното му внасяне в ЕК.  „Страната ни очакваше 13 млрд. лв., но поради „изчегъртването“ на плана, подготвен от ГЕРБ, сега бизнесът и хората няма да бъдат подкрепени финансово.“

Мартин Харизанов подчерта, че кризата е безпощадна и сподели притеснението си, че с въвеждането на „зелените сертификати“ има риск за работните места на хората.

Цените на електроенергията са непосилно високи и това затруднява много производства, а за съжаление от 1 януари се очаква и повишение за битовите потребители, което всеки българин ще усети по джоба си.

„Пътят към развитие на една страна е добрата инфраструктура“, заяви инженер-геодезистът Владимир Миленков и сподели своя опит в сферата на инвестиционното проектиране и строителството. „Бяха възложени над 100 км рехабилитация и реконструкция на пътища в област Враца. Сега ремонтните дейности са спрени, строителни фирми излизат на протести“, заяви той.

 „Толкова разединен българският народ никога не е бил“, изтъкна д-р Владимир Христов и призова да протягаме един към друг ръка и да зачеркнем езика на омразата, който вдигнатият юмрук на Радев насади. Той коментира, че предвиденото създаване на индустриална зона във Враца ще осигури повече хляб за хората, а местната власт е успешна тогава, когато има работеща централна власт и стабилно правителство, а не хаос и безвремие, в които държавата се намира вече 7 месеца.

Сред дискутираните теми бяха и повишението на цените на хранителните продукти, новата COVID вълна и липсата на адекватни мерки за справяне със здравната криза, както и предизвикателствата с машинното гласуване.

„Въпреки че се опитват да ни затруднят с машинното гласуване, ние ще се справим“, категорични бяха хората.

В рамките на срещите кандидатите за народни представители призоваха да се гласува с номер 32 за коалиция ГЕРБ-СДС и с номер 15 за кандидатпрезидентската двойка проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева-Матеева.

Само с разумни и можещи хора страната ни ще върви напред.

 Купуването и продаването на гласове е престъпление!


1


2021-11-02 13:56:23