Представители на ГЕРБ-СДС организираха изложба за семейните ценности и традиции в Козлодуй

Представители на ГЕРБ-СДС организираха изложба за семейните ценности и традиции в Козлодуй

Щастлива съм, че успях да осъществя тази родолюбива инициатива точно в момента, в който имаме нужда да се обединим около семейните ценности и да си припомним традициите. С тези думи кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС и инициатор на фотоседмицата „Родова памет“ Соня Мошолова се обърна към присъстващите по време на откриването на изложбата в Козлодуй.

В Деня на народните будители фотоизложбата стана своеобразен акцент на родолюбие в централната част на атомната столица. Жители и гости на града се насладиха на фотосите с тематични послания за любов към българщината. Сред тях бяха и кметът на Козлодуй Маринела Николова, инж. Петя Аврамова, областен координатор на ГЕРБ-Враца и водач на листата на ГЕРБ-СДС за областта, Ангел Лалюв, кандидат за народен представител от коалицията и организационен секретар на ГЕРБ-Козлодуй, много млади хора.

Разговорите с присъстващите се въртяха около темите за необходимостта да помним миналото и да оценяваме направеното, искаме ли спокойствие, ред и стабилност, вместо хаоса, в който сме принудени да живеем в последните 6 месеца. Коментирана тема беше промяната в облика на Козлодуй в последните години, променените градски пространства, оформени като паркове и градини. Козлодуй е преобразен в красив и модерен град. Усилията на кмета Маринела Николова и нейния екип, както и финансовата подкрепа на  правителството на ГЕРБ, са осигурили на жителите на града по-добра среда за живеене.

В края на срещата Соня Мошолова връчи фотосите за спомен на всички участници в инициативата с пожелание да съхранят българското.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


1
2


2021-11-02 09:16:20