Хората на Мая Манолова с безусловна подкрепа към Румен Радев

Хората на Мая Манолова с безусловна подкрепа към Румен Радев

 

„Да подкрепим категорично и безусловно кандидатурата на Румен Радев за президент“, за това призова водачът на листата на коалиция "Изправи се БГ! Ние идваме!" за Врачански избирателен район Андрей Вълчев. Проведена е национална среща на гражданската платформа, на която е взето решението членове и симпатизанти да се включат активно и в кампанията за президентските избори.

„За нас е важно да запазим Румен Радев начело на президентската институция, защото тя доказа, че е отворена към гражданите и за диалог. Единодушно мрежата ни от цялата страна подкрепи това решение“, обясни Андрей Вълчев.

Всъщност малко не му стигна да стане депутат, но въпреки това той заяви, че ще работи в интерес на хората от Област Враца.

„Благодаря на всички 3704 човека, които гласуваха за нас. Парламентарната група вече внесе своите законодателни приоритети. Основният е незабавно преизчисление на пенсиите от 1 септември. За нас са важни доходите на възрастните и на работещите. Време е да се сложи край на понятието-работещи бедни! В държавата има пари, но трябва да са насочени в правилната посока, да се инвестира в човешки капитал, да се подкрепя бизнесът. Ще настояваме и за възстановяване на действащия закон за личната помощ от 2018 г., като това обещание поехме пред майките на лица с увреждания“, допълни още Вълчев.
2021-07-21 14:03:09