Мая Манолова: Монтана ще има депутат

Мая Манолова: Монтана ще има депутат

В Монтана ще имаме един народен представител, убедена е председателката на коалиция „Изправи се! Мутри вън!” Мая Манолова. Лидерката присъства при представянето на листата от 12 МИР Монтана.

Водачът Мая Григорова е предприемачът, с 25 годишен опит, ротарианец. “Ще имате възможност да търсите отговорност от вашия депутат Мая Григорова, ако след изборите не се изпълняват поетите ангажименти към вас. Монтана ще има народен представител”, категорична бе Манолова пред симпатизанти. На изборите на 4 април Мая Григорова бе близо до четирите процента. Втора в листа е капитанът на националния отбор по баскетбола Димана Макариева. “Тук съм да подкрепя талантливото дете на Земеделския съюз – Димана. Тя е гордост не само за Монтана, но за българския спорт”, заяви Румен Йончев от ЗНС, коалиционен партньор на “Изправите се! Мутри вън!”

В листата от Монтана са още Оля Славеева, заместник директор на училището в Ковачица, икономистът от Вършец Алекси Алексов, д-р Илияна Илиева, пом. фармацефтът Теменужка Цветкова и юристът от Берковица Мария Каменова. „С тези хора от област Монтана искаме да променим Северозапада, така че да стане по-добро място за живеене, да преборим демографската криза с икономически стимули” заяви  Мая Григорова. Осем са основните приоритети на „Изправи се! Мутри вън”. Сред тях са повишаване на доходите, 1 250 лв минимална работна заплата в края на следващия мандат,  преизчисляване на пенсиите и създаване на държавен фонд от 500 милиона лева годишно за развитие на Северозапада.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


1
2


2021-06-22 13:08:35