С нов проект се похвалиха от читалището в Паволче

С нов проект се похвалиха от читалището в Паволче

В началото на м. януари 2021 година стартира проектът на НЧ „Фар 1930“-с. Паволче „Опознай себе си и предай нататък”, който бе спечелен  по проект за социално-емоционално образование по програма „Образование“ на фондация „Лъчезар Цоцорков”. 

Проектът е насочен към развитие на уменията за работа с деца на служителите в читалищата. В обучението-тренинг участие ще вземат 20 библиотечни работници от читалищата в Северозападна България, които работят с деца и ученици през ваканциите и срещат затруднения с неовладените емоции на подрастващите. Участниците ще бъдат избрани след заявяване на интерес и анкетиране. Целта на обучението е да се обогатят техните познания и похвати в посока неформално учене и меки умения.

         Мадлен Алгафари е един от лекторите по темата „Невербалният език. Интелигентното поведение – модели на поведение – планиране, приемане, привличане, себеотстояване, преценка на реалността и избор“. 

         Участниците в обучението ще имат възможност да участват в тренинг, проведен от специалисти на „Тиймко“ ЕООД, както и ще  получат наръчник, изготвен от тях с описани техники, разделени в категории, който ще им бъде в помощ при работата с деца. Общата стойност на проекта е 13 642 лв.

        

    Партньори по проекта са  Тиймко ЕООД  /teamcobg.com/, Община Враца и РЕКИЦ „Читалища” с логистика.

 

 

 
2020-12-21 10:31:02