Номинират спортист на годината в Мездра до 16 ноември

Номинират спортист на годината в Мездра до 16 ноември

Започна приемът на номинации в традиционната класация „Спортист на годината” на община Мездра. Крайният срок, в който спортните клубове могат да представят мотивирани писмени предложения за спортист, отбор и треньор на годината, е 16 ноември 2020 г. (понеделник). Номинациите се подават в отдел „Култура, спорт и туризъм“ на Общинска администрация - Мездра, стая 303 или на e-mail: [email protected]

На базата на подадените номинации, чрез попълване на анкетен лист, експертна комисия, назначена от кмета Иван Аспарухов, ще определи 10-те най-добри спортисти, Спортист №1, Треньор и Отбор на годината на община Мездра.

Церемонията по награждаването ще се състои на 16 декември 2020 г. (сряда) от 18:00 часа в Денс клуб „Роял“. Община Мездра си запазва правото да промени датата на събитието или да го отмени, ако епидемиологичната обстановка не позволява неговото провеждане. 

Анкетата за определяне на 10-те най-добри спортисти, Спортист №1, Треньор и Отбор на годината се организира от Община Мездра за юбилейната 20-а поредна година.

 
2020-11-09 09:36:32