Топлофикация Враца: Спазвайте точно противоепидемичните мерки. Това е важно за всички ни!

Топлофикация Враца: Спазвайте  точно противоепидемичните мерки. Това е важно за всички ни!

Във връзка с рязкото повишаване на броя на заразените с COVID 19 в страната и в региона  и с тенденцията за влошаване на епидемиологичната обстановка у нас, Топлофикация Враца се обръща към своите клиенти с призив да бъдат много  внимателни и да пазят своето и на  близките си здраве. При посещаване на офисите на дружеството, всички граждани трябва да изпълняват  точно  предписаните от здравните власти противоепидемични мерки, особено спазването на препоръчаната физическа дистанция и носенето на предпазни маски в затворени помещения и на открито. Служителите в центровете за работа с клиенти на топлофикацията  ще следят най-стриктно  дали тези мерки се изпълняват абсолютно точно.

От Топлофикация Враца призовават абонатите си по възможност да използват  електронните начини за разплащане, сключване на договори и друга комуникация с тях.

В заключението  на своя призив врачанските енергетици благодарят  на всички  български медици, че продължават все така всеотдайно да водят битката  за здравето на българските граждани.

 
2020-10-26 11:44:47