Малина Николова: Борисов решава конкретните проблеми на Северозапада

 Малина Николова: Борисов решава конкретните проблеми на Северозапада

През последните 30 години област Враца получава осезателна и развиваща помощ само чрез правителството, ръководено от премиерът Бойко Борисов. Това заяви при посрещането на министър – председателят врачанския губернатор Малина Николова.

„Ние, живеещите тук, съзнаваме добре как приемате нашите приоритети за приоритети на правителството и решавате конкретните проблеми на Северозапада. Фактът, че с министър Аврамова стартирахте най-значимия проект – скоростния път Видин – Ботевград е доказателство, че може да разчитаме подкрепата Ви да става все по-мощна за област Враца. Средствата, които успяхте да защитите в Европейския съвет за Северна България, са така необходими за развитието на нашите градове и села. В отговор на Вашите усилия, ние стоим заедно с Вас и чувайки хората, живеещи в нашата област, ще направим предложения за стратегическо развитие на нашия район със средствата от държавата и Европа.

Няма да позволим България да се управлява с юмрук, с агресия и демагогия от овехтели политици с нечистоплътни интереси в частна полза или от недоносени политици, без опит и с популизъм. Настояваме да продължите единствения правилен път за  развитието на страната ни с международния си авторитет, ясни цели и политики, работещи за хората“., категорична бе по време на срещата си с премиерът Борисов областния управител Малина Николова.

 
2020-07-28 13:48:28