Момчил Младенов: Тази неделя Враца ще отхвърли задкулисието

Момчил Младенов: Тази неделя Враца ще отхвърли задкулисието

Скъпи приятели и съграждани,

Измина един месец, изпълнен със стотици срещи с граждани, приятели, дори и опоненти. За пореден път се убедих, че въпреки всички внушения, хората не са изгубили надежда. Срещите с тях, както в града, така и в селата, ми вдъхнаха увереност, че тази надежда няма да бъде напразна. Изборите ще бъдат оспорвани, но знам, че нашият град ще бъде център за развитие и просперитет. Заставам достойно пред вас, готов да защитавам вашите интереси, да се противопоставя на корупцията и да водя открита и прозрачна политика, с лице към вас – гражданите.

Една древна мъдрост гласи: „Само защото ти не се интересуваш от политика, не означава, че политиката не се интересува от теб.“, затова нека не оставяме съдбата си в ръцете на другите. От нас зависи благополучието на Враца! Моята програма поставя в основата си хората с техните желания и нужди, а началото на този процес започва с избор на човек, който да чува вашите проблеми!

На 27 октомври ще върнем демокрацията във Враца, а на 3 ноември ще върнем и града на врачани! Гласувайте! Вашият глас има значение!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.


1
сн.2
сн.3


2019-10-25 16:24:05