Преглеждат безплатно двойки с репродуктивни проблеми

Преглеждат безплатно двойки с репродуктивни проблеми

На 2 ноември в Козлодуй ще бъде реализиран вторият етап от инициативата „Надежда пътува”. Тя има за цел да предостави безплатен достъп до специалист по асистирана репродукция на хора с репродуктивни проблеми в най-засегнатите от демографската криза райони на България.

Миналата година тази възможност получиха над 40 двойки от Видин. Д-р Димитър Цветков, специалист по репродуктивна медицина от „Надежда репродуктив – София“, ще консултира безплатно двойки с проблемно забременяване и такива, с повтарящи се спонтанни аборти, които до момента не са провеждали лечение, или които вече са стартирали прегледи и процедури, но се нуждаят от допълнително второ мнение на специалист по репродуктивно здраве. Необходимо е предварително записване на час до 31 октомври на тел: 0884/ 260 625 (от 9:30 ч. до 17:30 ч.)

Броят на часовете е ограничен. Консултацията е безплатна, с включен гинекологичен преглед и ехография. Двойките ще бъдат приемани на 2 ноември в МЦ „Здраве 1“ ЕООД в Козлодуй. В рамките на инициативата ще се проведе информационна среща заедно с представители на фондация „Искам бебе“. Срещата ще се състои в залата на Община Козлодуй от 12.30 на 2 ноември.

За контакти: Здравка Гергова – 0898/ 866 874.

 

 

 

 

 
2018-10-23 11:36:12