Локо /Мездра/ надви Расово с 4:2 ВРАЦА ДНЕС

Локо /Мездра/ надви Расово с 4:2

С победа над новака в „А“ ОФГ през този сезон, Расово, завърши втората контрола на ОФК „Локомотив-Мездра“. Срещата започна мудно, с малко опасни положения пред двете врати. В 35-ата минута след извеждащ пас по дясното крило Румен Рангелов откри головата сметка за железничарите. След почивката играта се изостри, като футболистите и на двата отбора натрупаха куп голови положения.

Час след началото на срещата след разбъркване в центъра на наказателното поле Михаил Михайлов от състава на „Расово“ успя да изчисти преднината на мездренчани. Четири минути по късно Михайлов асистира и за втория гол във вратата на Лидиян Тодоров, дело на Даниел Шмедин. Отговорът не закъсня и в 62-та минута преотстъпеният от „Скала-2015“ Владислав Стефанов изравни резултата с топовен изстрел. Последва преса на „Локомотив“-ци срещу тима на Расово, но Илия Илиев и Марио Иванов на няколко пъти пропуснаха да отбележат. В 69-ата минута на срещата Ивайло Желязков бе оставен непокрит от защитната линия на „Расово“ и след извеждащ пас успя да насочи топката зад вратаря на гостите.

Въпреки численото превъзходство, футболистите на новака в тазгодишното издание на четвъртия футболен ешалон не успяха да изравнят. 11 минути преди края на срещата Марио Иванов успя да покачи с още едно попадение головия актив на мездренския клуб, оформяйки крайното 4:2.
2018-07-23 13:32:20