Раздадоха подаръци на хората с увреждания

Раздадоха подаръци на хората с увреждания

По повод Международния ден на хората с увреждания Община Козлодуй поднесе поздравления и подаръци на потребителите на социални услуги и засвидетелства внимание към всички тях.

На потребителите в Центровете за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с физически увреждания в с. Хърлец и Дневния център за пълнолетни лица с физически увреждания в населеното място, бе представена постановката „Магьосникът от Оз” с участието на деца от детска театрална трупа „Звезден миг” при НЧХП „Христо Ботев-1879”, гр. Козлодуй.

В ЦНСТПЛФУ, с. Гложене денят започна с приготвянето на сладкиши от потребителите с помощта на персонала и подреждане на празничната трапеза за посрещане на гости от НЧ „Яким Деспотов-1899”. Кметът на крайдунавската община Маринела Николова осигури торта. Възрастните потребители в Защитените жилища, с. Гложене, Домът за пълнолетни лица с увреждания, с. Бутан и Центъра за социална рехабилитация и интеграция в село Бутан също получиха празнична торта.

Децата от Център „Карина” към ЦСРИ, с. Бутан бяха зарадвани с лакомства и подаръци от дядо Коледа. Заедно те изпълниха коледни песни и танци. Децата от Дневен център за деца и младежи с увреждания, гр. Козлодуй също бяха посетени от дядо Коледа и получиха подаръци.
2017-12-05 16:17:07