Откриха учебната година в Центъра за личностно развитие

Откриха учебната година в Центъра за личностно развитие

С богата музикално-художествена програма днес бе поставено началото на новата творческа учебна година в Центъра за подкрепа за личностно развитие  в Мездра. Тържеството се състоя в залата за сценични изкуства в културната институция. Програмата бе открита от възпитаниците на Вокална група „Детски свят“ с художествен ръководител Анета Петкова. Те изпълниха песните „Празник без предели“ и „За моята България“.

Малчуганите Рая и Нанси рецитираха част от есето „Моят огън“. Малката Йоана Лиловска изпълни песента „Нека всеки каже мога“. Новото попълнение в Центъра за подкрепа за личностно развитие Борислава Стоименова изпя вечния хит на Васил Найденов „Междучасие“. Танцова формация „Sunny Girls” с художествен ръководител Цветелина Цинцарска представиха няколко танца. Тържеството завърши с много подаръци, игри и детски усмивки.

През настоящата учебна година в центъра ще работят 12 групи в областите „Изкуство“ и „Спорт“. Соня Цекова ще ръководи 3 групи в направление „Приказен свят“.  Цецка Маринова ще оглави заниманията по изобразително изкуство. Христина Стоянова ще отговаря за подготовката на мажоретния състав. Анета Петкова ще е художествен ръководител на вокална група, а Цветелина Цинцарска ще оглави заниманията по художествена гимнастика. Христина Стоянова ще ръководи подготовката по спортна гимнастика. Галя Николова ще подготвя две групи по хандбал. Атанас Георгиев ще ръководи заниманията по футбол на две групи, като негов помощник ще бъде Цветомир Събков.

 
2017-10-02 16:13:12