Топлофикация спира посещението на инкасатори заради коронавируса

Топлофикация спира посещението на инкасатори заради коронавируса

С грижа за здравето на служителите и клиентите на Топлофикация Враца, от дружеството взеха решение, че за периода на извънредното положение се преустановява посещението на инкасатори в частни домове. От предприятието призовават клиентите им сами да извършват отчет на уредите за дялово разпределение, в т.ч. и водомери за топла вода. Месечните показания могат да бъдат изпратени на електронната поща toplo_vr(a)m-real.net, по Вайбър или на телефоните на дружеството, които могат да бъдат намерени на сайта им www.toplo-vr.com.

 За периода на извънредното положение, по изключение, всеки един абонат може да направи справка по телефон. За всички въпроси и сигнали, свързани с дейността на ТЕЦ-а, отново клиентите могат да се обърнат към експертите на предприятието по телефон или на официалния им имейл.

  „Отново се обръщаме с молба да се свържете по телефон и/или имейл  с наш служител и ако въпросът може да бъде решен и да Ви съдействаме дистанционно, да се избягва събирането на повече хора на едно място, както и струпване на абонати пред офисите“, за това призовава директорът на Топлофикация Враца инж. Радослав Михайлов. Той допълни, че са предприели  мерки, напълно отговарящи на препоръките на държавните органи и съответстващи на техните насоките.

 „На всички служители сме осигурили предпазни средства и всеки ден помещения биват дезинфекцирани. Реорганизацията, която правим, следва два основни приоритета. От една страна да запазим здравето и безопасността на нашите служители и клиенти, и от друга да осигурим непрекъснатост на услугите си“, уточнява още инж. Михайлов и поднася своите извинения към клиентите за създаденото неудобство и благодари за проявеното разбиране.

От Топлофикацията напомнят, че имат 24 часова готовност аварийно-диспечерската служба незабавно да реагира при възникване на аварийна ситуация. За сигнали за авария всеки може да се обади на телефоните, посочени на сайта, в раздел "Аварийна служба".
2020-03-28 09:52:59