Зов за помощ! Да спасим Гери от рака

Зов за помощ! Да спасим Гери от рака

С рака се бори 15-годишната Гергана Петрова от Враца. Болестта връхлита момичето преди две години. След серия от химиотерапии и операция за цялостна смяна на тазобедрена става с последваща нова химиотерапия ракът отново се връща в началото на декември 2018 г. с образувание в белия дроб и ставата.

След две поредни животоспасяващи операции в момента Гери провежда нов курс химиотерапия.

Съдбата на Гери е изключително тежка. От рак на гърдата си отива майка й Десислава през 2010 г. Тогава тя е едва на 6 години и още не е тръгнала на училище. От рак на стомаха си отива и вуйчо й Мирослав. Сега коварната болест сполетява и нея.

В най-тежките мигове за момичето неотлъчно се грижи всеотдайният й баща Емилиян. Налага му се да взима постоянно болнични, за да пътува с дъщеря си до многопрофилната болница "Св.Георги" в Пловдив, където протича химиотерапията.

"Борим се заедно и вярваме, че ще успеем. Тичане по болници - това ни е животът. Гери мечтае само да оздравее", споделя нейният баща Емилиян.

Гери се нуждае от средства за лечение и скъпоструващо изследване в Австрия, което не се поема от здравната каса, резултатите от което ще определят хода на нейното лечение.

Който може и има желание, нека да помогне на Гери в тежката й битка с рака.

Дарителска сметка на Гергана Емилиянова Петрова:

Уникредит Булбанк

BG28 UNCR 7000 1523 5223 94 EUR

BG71 UNCR 7000 1523 5323 96 BGN

Средства могат да се дарят и в платформата HELPKARMA

 
2019-05-02 15:43:21