4 златни медала за децата и младежите от КСУДС-Роман

4 златни медала за децата и младежите от КСУДС-Роман

Децата и младежите от КСУДС-Роман за пореден път се завърнаха от състезания с призови места. На проведения Зонален турнир в Монтана, организиран от Българска спортна федерация за деца и младежи в риск /БСФДМР/, те  спечелиха 4 златни, 10 сребърни и 4 бронзови медала в дисциплините лека атлетика, тенис на маса и стрийтбол. Участието им във всички дисциплини /вкл. футбол на малки врати/ и завоюването на медалите им осигури и I-во място в комплексното класиране. Купата за отборен комплексен победител беше връчена на Теодор Петков - ръко-водител и треньор на отбора.

Социалното заведение в Роман е постоянен титулярен участник и призьор в Държавния шампионат „Спортът - достъпен за всички деца“ и зоналните му турнири от учредяването на тези състезания преди повече от 15 години, като ежегодно във всички етапи от състезанията завоюва медали и купи.

По тази причина възпитаниците на КСУДС-Роман с нетърпение очакваха възобновяване на спортните инициативи от календара на БСФДМР и са надъхани да се представят добре и в 33-ти държавен шампионат за деца и младежи в риск „Спортът- достъпен за всички деца“, организиран от Федерацията, който ще се проведе на 30.09.20г. в комплекс „Спортна София 2000“ в столицата.

Да им пожелаем успех!
2020-09-18 10:09:55