Ботев /Враца/ иска да задържи преотстъпените

Ботев /Враца/ иска да задържи преотстъпените

Ботев ще стартира преговори с ЦСКА в следващите дни. Врачани искат да задържат и напролет левия бек Ангел Лясков. Той е преотстъпен в града под Околчица, но само до края на годината, съобщава вестник "Тема Спорт" в днешния си брой. Крайният бранител се понрави с изявите си на Ботев и в клуба имат намерение да разчитат на него редовно, ако от "Армията" се съгласят да го дадат отново под наем. На този етап в ЦСКА нямат нужда от ляв бек, така че почти сигурно Лясков ще остане до края на сезона.

Дотук той е записал 10 мача и 654 минути, но пропусна солидна част от шампионата - 2 месеца между юли и септември, заради контузия. Лясков беше титуляр в последните две срещи с Черно море и Славия. През миналия сезон бранителят записа 14 участия за "червените" в елита.

В Ботев има и други преотстъпени състезатели - защитникът Деян Иванов от Левски, халфът Доминик Янков от Лудогорец и крилото Давид Рибейро, също от Разград. Очаква се двамата българи да останат и напролет, но бразилецът Рибейро едва ли ще продължи във Враца.
2019-12-13 14:57:12