Отиде си съпругата на заместник кмет

Отиде си съпругата на заместник кмет

Почина съпругата на зам. кметът на община Мездра Сашо Илиев – Весела Иванова. Тя е издъхнала снощи в столична болница. Поклонението пред тленните й останки ще бъде утре /17 април/ в 11.30 часа в църквата „Св. Константин и Елена” във Враца. В 14.30 часа Весела ще бъде погребана в родния й град Луковит.

Припомняме, че през месец февруари заместник кметът на община Мездра Сашо Илиев и съпругата му Весела пострадаха при жестока катастрофа край Луковит. На пътя София – Плевен, на около 1 км преди село Радомирци се сблъскват лек автомобил "Нисан Кашкай", управляван от 56-годишен мъж от Луковит, и "Фолксваген Голф" с водач 19-годишен младеж от село Бежаново. Ударът е станал в момент, в който водачът на японското возило извършвал маневра обръщане в обратна посока. При катастрофата на място е починала 76-годишна жена от Луковит, която е пътувала на задната седалка на "Нисан"-а. В същата кола са пътували заместник-кметът на Мездра Сашо Илиев /55 г./ и съпругата му Весела Илиева /51 г./, която е служител в Териториалното поделение на НОИ - Враца. И двамата са ранени при жестокия удар, като по-тежко е състоянието на жената. Тя е настанена в плевенската УМБАЛ "Д-р Георги Странски". Семейството е от Враца, като Сашо Илиев е бивш служител на общината. Весела Илиева държи магазина за обувки на фирмата "GiAnni" в центъра на Враца.

Дни след зверския инцидент спешна кампания с призив за кръводаряване превзе сайтове и социални мрежи в Северозапада. Каузата бе за помощ за тежко пострадалата Весела Иванова. Акцията подеха нейни колеги от НОИ във Враца.
2019-04-16 11:37:54