Съдят врачанин за блудство с 10-годишна

Съдят врачанин за блудство с 10-годишна

Петдесет и девет годишен врачанин е изправен на подсъдимата скамейка за блудство с десетгодишно момиче. Районната прокуратура в града под Околчица е внесла в съда обвинителния акт срещу К.О.

Подсъдимият е живеел с майка си във Враца. Той често посещавал къщата на съседско семейство с три деца. Поддържал добри отношения както с родителите, така и с децата.

Вечерта на 01.09.2018 г. К.О. отново гостувал на съседите си. По някое време майката заспала с едното от децата. Другите две – десетгодишната М. и единадесетгодишният Т., играели на карти в другата стая, като поканили и К.О., който се присъединил към тях. След известно време момчето се отказало да играе и заспало в леглото си.

Десетгодишната М. казала на обвиняемия, че ще го изпрати, но той я хванал за ръката и я придърпал към себе си. Без да говори, мъжът извършил блудствени действия без съвкупление с малолетното момиче. М. се уплашила и разтреперила, като не посмяла да извика майка си.

В същото време жената се събудила, отишла в стаята на децата и станала свидетел на случващото се там. Тя веднага се развикала, а К.О. само казал няколко пъти, че „нищо не е направил“.

За случая веднага бил подаден сигнал на тел. 112, а К.О. задържан от пристигналия на място полицейски екип. Предстои делото срещу обвиняемия К.О. да продължи в съда.
2019-04-11 13:19:53