Късметлия спечели кола от „Спорт тото”

Късметлия спечели кола от „Спорт тото”

Чавдар Димов от Роман получи ключовете за своя чисто нов автомобил, спечелен в игрите на „Спорт тото”. Те му бяха връчени днес на специална церемония, организирана от Българския спортен тотализатор. Жребият на късмета определя именно номера на квитанцията на Чавдар за печеливш в 101-вия тираж на тото игрите и така той уцелва страхотната печалба –комфортен автомобил Форд ЕкоСпорт.

„Спорт тото” организира истинско празненство за жителите на Роман, които дойдоха на централния площад в сряда сутринта. По време на събитието присъстващите се включиха в специалната ТОТО томбола, от която си тръгнаха с печалби и фишове за следващия тираж. За него джакпотът в „Тото 2 – 6 от 49“ се очаква да достигне  феноменалните 7 620 000 лева. По случай Трифоновден, от БСТ са подготвили допълнително 5 печалби по 1 000 лева. Те ще бъдат изтеглени чрез жребий измежду всички участници в играта „Тото 2 – 5 от 35“. За почитателите на „Тото 2 – 6 от 49“ ще има допълнителни предметни печалби - 1 бр. LED телевизор, 1 бр. смартфон и 1 бр. преносим компютър.

Печелившият Чавдар Димов е на 67 години. Участва в игрите на „Спорт тото” от 1971 година и не пропуска тираж. Всеки път пуска общо 5 фиша за игрите 6/49, 6/42 и 5/35, като винаги попълва и Тото джокер. „Разбрах, че печеля автомобила, след като наша семейна приятелка ми се обади по телефона и ми каза, че има спечелена кола в Роман. Тогава съпругата ми провери в сайта на „Спорт тото” и се оказа, че номерът на печелившата квитанция съвпада с нашия“, разказва късметлията и допълва, че това не е първата му печалба от тотото. Преди две годни печели 3 000 лева от любимия му Тото Джокер.


1


2019-01-30 15:02:44