Новости за пролетната сеитба представиха на агросеминар

Новости за пролетната сеитба представиха на агросеминар

Най-актуалните предложения на хибриди и схеми за растителна защита представиха на семинар, организиран от „Генерал Агрохимикали“ ООД-Враца. Във втория ден на форума Венелин Леков и Лилия Бончева представиха последните хибриди в царевица и слънчоглед, както и новостите в схемите за растителна защита и ваучерната програма, важаща до края на месеца.

Управителят на BELCHIM Даниел Божанов подробно презентира удачните и ефективни комбинации от препарати на компанията, а търговския представител Рени Тодорова подчерта добрия опит на земеделците от Северозападния регион с препаратите на компанията и акцентира на значението на сярата. Димитър Витковски от „Агрия“ акцентира на фокуса на компанията върху българския пазар и новите продукти хербицида Каос, фунгицидите Сивар, Ривал дуо и инсектицидите Инфис, Лаота и Шоши, както и листните и почвени торове на испанската компания АгриТекно.

Управителят на „Рапул България“ Таня Петкова се спря на обновената гама хибриди на Saaten Union за слънчоглед . Тя акцентира на потенциала на хибридите Субела и Драйвър /за по-бедни почви/, както и на слънчогледите Сънтек, Сърпрайз плюс и обърна внимание, че залитането на високолеинови хибриди представлява риск заради големите площи в Източна Европа и ограничените мощности за преработка, която може да доведе до срив на цените. От новите царевични хибриди тя препоръча Юдока, Реплик и Елдакар.

От екипа на Лимагрейн представиха портфолиото си от слънчогледови и царевични хибриди, което включва един нов средно ранен при слънчогледа и 5 нови хибрида при царевиците. Цялата си гама от гранулирани торове, почвени подобрители , биостимулатори и водоразтворими торове и тяхното съчетаване представиха от Тимак агро.

Повече от 120 земеделски производители от Видин до София се включиха в семинара. Те определиха традиционния форум на "Генерал Агрохимикали" като много полезен, тъй като на едно място и за кратко време могат да се запознаят с конкурентни продукти и в диалог с колеги и професионалисти да изберат оптималното решение за своите полета.

 

 

 


сн.2
сн.2
сн. 3
сн.4
сн. 5


2019-01-30 08:24:32