Продават луксозен хотел във Враца

Разпродават луксозен хотел във Враца

Луксозен хотел е пуснат за продажба. Като особености на комплекс "Чайка" са посочени построения асансьор, паркинг, интернет връзка и действащия бизнес. Отделно от това се разполага с всички разрешителни за строеж на 6 броя двуетажни къщи.

Комплекс „Чайка” разполага с хотел със 72 места и 400-местен ресторант. Отделно от това обектът разполага с 32 стаи. 22 от тях са луксозни, 4 стандартни, два малки апартамента, толкова на брой големи апартамента и 2 президентски. Всички стаи са със собствена баня, климатик, телефон, интернет, кабелна телевизия, минибар. Апартаментите са с вани за хидромасаж. Хотелската част разполага и с конферентна зала с 80 места, лоби бар с 30 места и панорамен асансьор. Има и специален апартамент 300 кв.м., жилище напълно обзаведено, последен хит и недовършен СПА център за 20 посетители. Климатизацията е направена посредством чилъри топло-студено конвертори. Ресторантът към хотела разполага с 150 места вътре и 250 места тераса покрита с навеси. Терасата граничи с езеро с големина 1 декар. Езерото разполага с 100 кв.м. остров. В ресторанта има вътрешно и външно барбекю за работа пред клиенти. Към него има и ВИП тераса която се намира на кота 20 м. от нивото на ресторанта. В залата на ресторанта има и камина. Ресторантът е добре климатизиран и винтилиран. Разгъната застроена площ на комплекса е 4 200 кв.м. построен върху собствен имот.

"Хотелът и ресторантът в момента работят с пълен капацитет.", заявиха собствениците на хотелски комплекс "Чайка". Те са категорични, че искат да видят каква е пазарната цена. 
2018-02-13 11:11:09