Първо място за Катя Василева

Първо място за Катя Василева

Стрелците на СК „Спартак - Враца“ при ОДМВР-Враца взеха участие в Републикански Турнир по стрелба с пистолет „Купа България” в Смолян.  В турнира, организиран от СА на МВР и ОДМВР Смолян и проведен от 19 до 22 декември,  участваха 22 отбора и 104 състезатели. В индивидуалното класиране при мъжете Ивайло Флоров и Николай Милушев преминаха квалификациите за финал и са в най-добрите 30 стрелци за 2017 г. в страната, като Флоров зае шесто място в призовото класиране. В индивидуалното класиране при жените състезателят на спортния клуб Катя Василева влезе във финала и след безапелационно бърза и точна стрелба се класира на първо място, спечелвайки „златния“ медал за пореден път през настоящата година.

В комплексното класиране купата спечели отбора на ОДМВР-Пазарджик, при мъжете - отбора на СОБТ, а при жените - стрелците на Академия -МВР.  

Турнира „Купа България“ стана достоен завършек на годината за състезателите по стрелба от СК „Спартак- Враца“, като  пожеланието за  2018 година е  да  е по-успешна и благодатна за спорта, да удвои успехите и донесе здраве и късмет на всички състезатели и техните близки.    
2017-12-24 10:39:22