Славей Григоров повежда Българската прогресивна линия във Врачанско

Славей Григоров повежда Българската прогресивна линия във Врачанско

Ясна е листата за народни представители на Бългрската прогресивна линия за Врачански избирателен район. За водач е номиниран врачанският икономист Славей Григоров. Той е с дългогодишна политическа кариера, автентичен представител на прогресивното ляво в политическото пространство. Втори е адвокатът и бивш директор на Областната дирекция на МВР във Враца Коста Червеняшки. На трето място в листата е машинният инженер Светлин Младенов. Четвъртата и петата позиция са заети от Адриан Филипов и д-р Цветан Петров. Последното шесто място е заето от дамата Камелия Петкова.

Бившият кмет на Враца Николай Иванов ще е водач на листата на Българска прогресивна линия в Монтански избирателен район.

„В тази кампания няма да се конкурираме с БСП. Фокусът ни ще бъде отделният човек. Влизайки в парламента основната ни задача ще е да работим за равен шанс на всички гжраждани и високи доходи.”, заяви Николай Иванов. Той е категоричен, че именно партията Българска прогресовна линия ще е инициатора на специална политика за Северозапада.

 

 


1


2021-03-01 13:24:45