Врачанското БКС си раздаде солидни бонуси

Врачанското БКС си раздаде солидни бонуси

Премии по случай предстоящите Коледно-новогодишни празници си раздадоха от врачанското общинско предприятие „БКС”. В началото на тази седмица по сметките на служителите са постъпили освен месечните им възнаграждения и бонуси в размер на 500 лв. Това разбра от свои достоверни източници „Враца днес”. Мотивът на ръководството на комуналното дружество за отпускането на финансовото стимулиране е за добре съвршена работа през годината.

Не така обаче стоят нещата в едно от най-печелившите дружества във Враца – „Паркинги и гаражи”. Нито един от редовите контрольори в Синята зона не е получил допълнително материално стимулиране по повод предстоящите празници. Това предизвика недоволството сред служителите. Според тях това е лоша оценка от страна на ръководството на предприятието за целогодишната им работа.

„Паркинги и гаражи” всяка година излиза на печалба. Ние контрольорите сме поставени на всякакви екстремни условия и допринасяме за доброто финансово състояние на дружеството. Въпреки това от ръководството не ни дадоха нито лев допълнително за предстоящите празници”, категорични са служителите на Синята зона във Враца.

Въпреки изригналото недоволство контрольорите ще бъдат на линия и в трите работни дни след Коледа – 29, 30 и 31 декември, когато ще таксуват паркиралите автомобили в платената зона на града.
2020-12-23 11:12:34