„Врачанска теменуга” с висока оценка на „Вино на годината 2019”

„Врачанска теменуга” с висока оценка на „Вино на годината 2019”

Още с дебюта си на конкурса „Вино на годината 2019” в София, марката „Врачанска теменуга” постигна високо признание за трите си класни продукта.

Елегантното ароматно вино „Врачанска теменуга” бе класирано на второ място при откритата дегустация за ценители, като в конкурса се включиха повече от 30 вина на известни български и чужди изби. Наградата бе връчена на инж. Иглика Костадинова от популярната журналистка Мира Баджева на стилна церемония сред руините на древна Сердика в хотел „Арена ди Сердика”.

При ракиите конкуренцията бе не по-малка. „Врачанска теменуга” спечели най-много гласове на откритата дегустация, а премиумната ракия- отлежалата 6 месеца в барик, се класира на второ място при участието на изби като"Черноморско злато", "Едоардо Миролио", „Логодаж“ и  „Домейн Мараш“.  Това е поредното заслужено признание за упоритата 10-годишна работа на фирмата по създаването на съвременно лозе и качествени продукти, достойни наследници на прочутите врачански винарски традиции.

Специални благодарности семейство Иглика и Тихомир Костадинови изказват към всички ценители, приятели, клиенти и почитатели на продуктите, без които тези успехи били били невъзможни.

Виното и ракията „Врачанска теменуга” вече са част от портфолиото на бутиковите винарски магазини в София, а ценителите с радост очакват новото вино от реколта 2018 г., което ще дебютира на пазара до дни.


сн.1
сн.3


2019-04-26 09:28:36