Ботев /Враца/ излиза срещу Етър

Ботев /Враца/ излиза срещу Етър

Шест лева ще струват билетите за мача на Етър с Ботев (Враца). Безплатно ще влизат децата до седем години. Продажбата на билети започна днес на касата на стадион „Ивайло“ от страната на Спортния диспансер. Утре тя ще отвори отново за предварителна продажба в 10:00 часа, а от 16:00 часа ще заработят и другите две каси- от северната и южната страна на комплекса. В същия следобеден час ще бъдат отворени и входовете за публиката.

Под въпрос за предстоящото домакинство на Ботев (Враца) утре вечер от 17:30 часа е Мане, който получи травма по време на мача за купата с пловдивския Локомотив и бе заменен принудително. Освен юношата на Барселона проблеми с контузия има Дани Младенов, който със сигурност отпада от групата. Неговият нос бе счупен в средата на първото полувреме на срещата с „железничарите“. Аут заради наказание са Иван Стоянов и Крум Стоянов.

"Правим всичко възможно да възстановим по най-добрия начин ментално и физически футболистите. Искаме отново да зарадваме прекрасната великотърновска футболна общественост с хубав спектакъл на стадион „Ивайло“ срещу един добре подреден и играещ отбор- този на Ботев (Враца). Апелирам към привържениците ни да ни подкрепят на стадиона и да изпитаме заедно емоцията на футбола. Имаме доста кадрови проблеми. Мане, Дани Младенов и Ерик Почански лекуват травми, Иван Стоянов и Крум Стоянов са наказани. Ние обаче не един път сме доказали, че дори и без някои основни футболисти намираме пътя към победата", коментира главният мениджър на Етър - Красимир Балъков.
2019-04-04 16:02:13