Корнелия Нинова пристига във Враца

Корнелия Нинова пристига във Враца

Лидерът на БСП Корнелия Нинова пристига във Враца. Поводът за визитата й е дискусия на тема “Европа без бедни региони. Срещата ще се проведе в петък в сградата на Търговско-промишлената палата в града. Началният час на проявата е 10.00. Освен лидерът на столетницата участие ще вземат Аурелио Сесилио, ръководител на направление “България, Хърватия и Словения” в Генерална дирекция „Регионална и урбанистична политика“ на Европейската комисия, Искра Михайлова, председател на Комисията по регионално развитие в Европейския парламент и евродепутатът от групата на СиД Петър Курумбашев.

В рамките на срещата ще бъдат обсъдени бъдещето на националната и европейската кохезионна политика, възможните решения на проблемите в Северозападна България, регионалните политики като ангажимент на българското правителство.

В дискусията ще се включат депутати от ПГ на “БСП за България”, кметове и общински съветници, експерти по регионална политика, представители на областите Видин, Враца, Ловеч, Монтана и Плевен.

 
2017-11-16 09:44:45