Актьор оглави “Нова алтернатива” във Враца

Актьор оглави “Нова алтернатива” във Враца

Актьорът Огнян Симеонов бе избран за председател на партия “Нова алтернатива” във Враца. Общинската организация бе учредена на 20 януари. 35 членове единодушно избраха популярния актьор за председател, заместник-председател стана бизнесменът Мирослав Борисов, а секретар Ася Крумова от иницативния комитет за спасяване на врачанското поделение. Първият форум на местната организация уважи председателят на партията ексвоенния министър Николай Цонев. “Хубаво е, че се притеснявате, обърна се към новоизбраното врачанско ръководство той. Това означава, че сте нови и неопетнени хора с достойнство и ви пожелавам политически успехи”.

 

В обширния си анализ на политическата обстановка председателят на “Нова алтернатива” подчерта, че се е срутил митът, че ГЕРБ няма алтернатива. Според него България трябва да се управлява от компетентни и достойни хора, а не от неподготвени личности с тъмно минало, с неясна биография и нечисти капитали. Той даде за пример министрите Симеон Дянков и Цветан Цветанов,който според Цонев не са професионалисти, а само са “носили папките на Кристалина Георгиева и Бойко Борисов.  

 

“Политиката не е мръсна работа, категоричен е ексвоенният министър. Напротив, това е хубаво нещо- да управляваш за хората. Но в България това се прави от хора без качества и достойноство е затова резултатите са видни.

 

Четири са стълбовете на “Нова алтернатива”- патриотизмът, пазарна икономика със социална отговорност, свобода на личността и за качествено, ефективно и културно управление на страната.

 

“За да останат българите в страната ни, те се нуждаят от работа и сигурност в бъдещето и ние ще им я дадем, категоричен бе той. ГЕРБ вече се страхуват и както ми сподели един техен областен координатор- “в моя район има много глад и много ни мразят”, разказа Николай Цонев.

 

Във всяка от 11 000 избирателни секции за наблюдател на парламентарните избори ще поставим по един военен, защото българският военнослужещ има чест и няма да допусне изборите да бъдат фалшифицирани, категоричен бе председателят на “Нова алтернатива”.

 

 




2013-03-20 15:53:50