Рок-купон с Явор Хайтов

Рок-купон с Явор Хайтов

Заместник-председателят на 43-ото Народно събрание и депутат от „Български демократичен център” в област Враца Явор Хайтов демонстрира завидни умения в свиренето на китара по време на рок купон в събота вечерта. Събитието премина под надслов „Рок за Явор” и събра десетки рокаджии от Северозападна България в ресторант „Родина” в Мездра.

Явор Хайтов не се уплаши от силната конкуренция на бивши и настоящи рокаджии и грабна китарата, когато неговата банда, съставена от приятели и съученици подкара култовото парче на „Дийп Пърпъл” – „Дим над водата” (Deep Purple – Smoke Fm The Water).

Врачанската група „Топ Микс Бенд” получи правото да открие рок купона, а музикантите се справиха перфектно със задачата си, като повдигнаха градуса на емоциите.

Рок купонът беше предвиден да се проведе на 2 октомври като една от финалните прояви в предизборната кампания на Хайтов, но заради трагедията във видинското село Горни Лом, при която загинаха 15 души, беше отложен във времето. Допълнителен заряд на събитието в Мездра придаде и настроеунието около боксовата битка на Кубрат Пулев с Владимир Кличко за световната титла, което повиши емоциите в ресторант „Родина”, а всички присъстващи пяха заедно химна на България и страдаха след загубата на Кобрата. Краткото прекъсване около боксовия мач обаче не намали настроението, а зареди с допълнителна енергия участниците в рок купона.


Коментари



2014-11-17 09:22:08