Мъж, избавил се от зависимости, се срещна с оряховски младежи

Мъж, избавил се от зависимости, се срещна с оряховски младежи

„ИМА АЛТЕРНАТИВА!“ - събитие, организирано от местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетните и непълнолетните в община Оряхово съвместно с СУ „Христо Ботев“ и ЦПЛР – ОДК „Л. Живкова“ се проведе в галерията „Проф. Марин Върбанов“.  

Учениците и техните учители имаха възможността да се докоснат до личността и вдъхновяващите истории на Пламен Йотински и неговият екип – Христо, Хари и Клара, всички изправили се пред големия бич на зависимостта. Създател на Център за рехабилитация на зависими „I A.M. WAY” – Племен Йотински откровено разказа на учениците за собствените си грешки и затова как е избягал от тях, за да може днес да помага и да напътства с думите си -  „Даването е най-голямото взимане!“

След откровените разкази децата се насладиха на изпълненията на френски език на младата и талантлива изпълнителка Александра Панайотова. Момичето, което накара французите да се влюбят в българския фолклор, пеейки от балкона си в Париж по време на пандемията от COVID-19. Изненада бяха съвместните изпълнения на известни фолклорни песни с Младежки духов оркестър „Оряхово Брас Бенд“, с ръководител Николай Пеев към ЦПЛР ОДК „Л. Живкова“ – Оряхово.

 

 

 


2
3
5


2023-03-21 11:43:59