Валя Берчева е новият председател на ГЕРБ-Мизия

Валя Берчева е новият председател на ГЕРБ-Мизия

Общинската организация на Герб Мизия проведе своето отчетно-изборно събрание.

С едноминутно мълчание бе почетена паметта на Теодоси Берчев, дългогодишен общински председател на ГЕРБ в Мизия.

Цветан Василев представи отчета за изминалия период, като акцентира върху резултатите и победите на партия ГЕРБ в общината в провелите се европейски, парламентарни и местни избори в периода 2018-2021 година.

За председател на общинската структура на ПП ГЕРБ единодушно бе избрана Валя Берчева, която благодари за оказаното доверие и сподели своите притеснения от растящата инфлация, нарастващите разходи на малките общини и домакинства, безвремието в което е изпаднала България и репресиите върху членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ.

“За мен е огромна отговорност и чест да бъда общински ръководител на парията в община Мизия! Няма да ни бъде лесно, но ние няма от какво да се срамуваме. Управлението на ПП ГЕРБ през годините гарантираше сигурност и предвидимост във всички сфери на обществения живот. Цените на електроенергията и газа създаваха конфорт на потребителите, общините успявахме да си платим сметките за ток, а годишните ни бюджети нарастваха спрямо предходните години. За първи път имаме намаление на общинския бюджет, хората очакват от нас да надграждаме и подобряваме градската среда ежедневно.

Аз няма да спра да работя за благото на общината, но обстоятелствата ме принуждават да забавя темпото.

Бих искала да ви помоля да не се страхувате, вярвам, че заедно ще постигаме още успехи!” сподели Валя Берчева.

За организационен секретар бе избрана Станислава Коцева, млад, деен и отговорен човек.

Събранието легитимира и членовете на новият Управителен съвет в състав: Мая Кръстева, Десислава Митова, Мария Шукалска, Игнат Николов и Григор Маринов.

 
2022-05-11 09:49:38