Христо Доков: Не уреждам роднини, а проекти!

Христо Доков: Не уреждам роднини, а проекти!

"Не уреждам никакви роднини, заяви по повод журналистически писания кметът на община Криводол Христо Доков. Балдъзата ми Албена Иванова няма да става омбудсман на община Криводол. Тя дори не отговаря на изискванията за заемане на длъжността, но опонентите ми дори не са я чели. За тази длъжност се изисква юридическо образование, каквото тя няма и очевидно дори няма да бъде допусната до конкурса, заяви кметът. Разчитам на нейните качества, тъй като е работила в общината при предишния кмет 6 години и тя е съветник на кмета без хонорар, заяви още Доков.

Баджанакът ми Иван Иванов работи като домакин на стадион "Христо Ботев" от 2005 г. и такъв продължава да е и до днес, заяви кметът. Затова носи отговорност за стадиона, но идеята футболните клубове да си стопанисват базите, идва от промените в закона, където общините вече нямат право да участват, заяви още Доков. Кога ще се пререгистрира отбора и дали ще стопанисва стадиона е въпрос на бъдеще и дано наистина се намерят добри стопани и спонсори за футболните ни таланти, заяви още той. Скоро ще публикувам двата договора на роднините ми на сайта на общината, за да са спокойни опонентите ми.

Това, което ги дразни е, че работим и уреждаме проекти и пари, за да започне да се развива общината ни, заяви Доков. И няма да плащаме такса медийно спокойствие на никого, защото нямаме средства, нито има нужда, заяви Доков.
2020-03-09 15:39:51