Мирослав Захариев: Със смислени проекти, много работа и упоритост даваме заявка да постигнем желаното за развитие на Мездра

Мирослав Захариев: Със смислени проекти, много работа и упоритост даваме заявка да постигнем желаното за развитие на Мездра

Над 400 жители на община Мездра бяха гости на концерта „Мездра може да се промени!“, организиран от Мирослав Захариев, кандидат за кмет на община Мездра от ПП ГЕРБ, подкрепен от ВМРО-БНД и кандидатите за общински съветници. Специално, за да изрази своята подкрепа, в Мездра беше и областният координатор на ГЕРБ за Враца и министър на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова.

„Мездра има силен отбор, който може да я управлява по един различен начин. Мирослав Захариев има хъс, амбиция, желание и енергия, както и много идеи, зад които аз лично заставам. Листата на ГЕРБ е най-добрата. В нея има учители, инженери, предприемачи, лекари. Аз вярвам, че този отбор ще работи активно за хората в Мездра. Общината трябва да се промени. Аз искам тя да е сред успешните в Северозапада. В последните години тук не виждам развитието, което се случва във Враца. Тук съм, за да изразя своята подкрепа, както и подкрепата на председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов за Мирослав Захариев. Ние сме един отбор. Срещнахме се с много хора в общината и сме сигурни, че те ще поискат промяната. Вярвам, че ще заложите на новото, защото хората на Мездра имат нужда от тази промяна”, заяви Петя Аврамова.

„Аз винаги съм бил част от активните граждани. Кандидатирам се за кмет, защото ясно съзнавам, че Мездра трябва да се изправи и да се подреди в списъка на общините с перспективи и бъдеще. Постигането на тази цел е свързана единствено с работа – с гражданите, с бизнеса, с общинския съвет, с кметствата, с правителството. Мога да постигна това за родния си град и община, защото имам нужната подкрепа и доверие. Моят личен и професионален опит доказват, че с ясни цели, идеи, активност, и добър екип всичко се постига. Заедно можем да извадим община Мездра от застоя и да реализираме промяната, която всички ние искаме”, обърна се Мирослав Захариев към гостите в залата.

„Всички кандидати представят лъскави обещания, но нашите съграждани не очакват красиви опаковки. Те искат децата им да получават добро образование, да имат облагородени квартали, добри възможности за спортуване, достойна работа и сигурност. Ние знаем как да работим за това”, каза Яна Нинова – водач на листата с общински съветници на ПП ГЕРБ, подкрепени от ВМРО-БНД.

Специални гости на концерта „Мездра може да се промени!“ бяха и невероятните мездренски младежи от вокална група „Уинкс“, част от състава „101 каба гайди“, както и уникалната Жана Бергендорф.

„Приех поканата на господин Захариев, защото знам, че той винаги е помагал на всички с каквото може. Помага и в грижата за над 120 животни, които сега живеят в приют вместо по улиците на община Мездра. Заради всичко това аз давам своята подкрепа за Мирослав Захариев”, каза Жана Бергендорф, която зарадва мездренската публика с грандиозно шоу.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 


1


2019-10-22 15:12:39