Социален център отпразнува рождения си ден

Социален център отпразнува рождения си ден

Своя трети рожден ден под надслов „Три години заедно с грижа за децата“, отпразнува Центъра за социално включване “Аз и моето семейство“ в Бяла Слатина. Гости на събитието бяха председателя на ОбС Бяла Слатина - Веселка Борисова, кмета на общината -  инж. Иво Цветков, Боряна Петкова - директор Дирекция „Хуманитарни дейности и интеграция“, потребители на услугата, представители на общинска администрация и различни институции, граждани.

С предмета на дейност, целите и постигнатите резултати запозна присъстващите Дарина Кръстева- ръководител на проекта. Инж. Цветков пожела на рождениците  дейността им да бъде все така успешна и възнаградена с удоволетворението и признателността на потребителите. Ръководителят на центъра -  Красина Милкова, благодари на ръководството на общината и лично на г- н Цветков за подкрепата, съдействието и вярата във възможностите и професионализма на екипа на проекта, както и на дарителите за протегнатата приятелска ръка във важни моменти.

По- късно всички разгледаха изложбата с моменти  от предоставяне на социалните услуги от всички дейности  на проекта и записаха своите впечатления и пожелания в специална книга.
2019-10-02 09:29:41