Рокада! Смениха ръководството на Съюза на слепите

Рокада! Смениха ръководството на Съюза на слепите

С ново ръководство е Териториалната организация на Съюза на слепите за общините Мездра и Роман. За председател е избран Веселин Тодоров. Членове на Управителния съвет станаха  Лиляна Тасева и Николай Иванов. За сътрудник на Съюза на слепите е избрана Христина Тодорова.

Рокадата в Териториалната организация на Съюза на слепите стана факт по време на провелото се отчетно-изборно събрание. На него беше представен и годишния финансов доклад на организацията.

Официални гости на мероприятието бяха кметът на Мездра Генади Събков и директорът на общинския център за социални услуги и дейности Наталия Христова-Горанова.

„Поздравявам ви за положените усилия и постигнатите резултати. Бъдете по-активни в исканията си – поставяйте актуалните си въпроси и проблеми пред общинското ръководство, за да намерим необходимите решения и да ви бъдем максимално полезни.

Вие сте скромни и трудолюбиви хора, но ви приканвам да формулирате пред нас своите проблеми, за да намерим решение кои са сферите на дейност, в които с малко усилия от ваша страна и подкрепа на Общината да подобрим начина ви на живот в битово и емоционално отношение.“, заяви в обръщението си към незрящите инж.Събков.

 

 
2017-05-25 16:29:21