Обществен фонд в Бяла Слатина чества първи рожден ден

Обществен фонд в Бяла Слатина чества първи рожден ден

Първият рожден ден на фонд „Участвам- дарявам- променям” се състоя на 3 юни в Бяла Слатина. Тържеството бе открито от неговия председател Данаил Иванов, който подчерта, че „за тази първа година ние доказахме, че заедно можем да направим много добри неща и че обединените ни усилия ни дават самочувствие, сила и възможности да помогнем там, където имат най-голяма нужда”. Наталия Костадинова от сдружение „1 юни” подчерта, че благодарение на проекта и подкрепата на фондация „Америка за България” и дарителите за две години са финансирани общо 23 малки проекта- 17 в община Бяла Слатина и 6 в община Оряхово. Тя благодари на всички, които със средства и труд и съпричастност са помогнали за реализацията им.

По случай своя рожден ден, подаръци и грамоти от фонда получиха всички дарители и партньори. Бяха отличени и авторите на литературни творби за дейността му, като особено вълнуващо бе стихотворението, написано от Даниела Нинова- кмет на Соколаре. Добри думи за дейността на фонда отправиха председателят на ОбС Веселка Борисова и кметът инж. Иво Цветков. Той заяви: „Пожелавам ви на втория рожден ден да сме двойно повече, да има двойно повече хора, пари и идеи, с които да променяме нашата община, но и да бъдем два пъти по-добри”.

Специална торта за рождения ден на фонда поднесе Маринела Симова- директор на Професионалната гимназия по облекло, които се бяха погрижили и за стилния кетъринг на тържеството. Викторина с награди, клип и изложба бяха сред другите изненади за гостите на празника на обществения дарителски фонд.
2016-06-05 10:09:24