Една година Център „Домашни грижи” - Бяла Слатина

Една година Център „Домашни грижи” - Бяла Слатина

Една година от дейността на Център „Домашни грижи” - Бяла Слатина бе тържествено отбелязана вчера в ресторант „Скът”. Гости на събитието бяха кметът на Общината инж. Иво Цветков, зам.-генералният директор на БЧК д-р Надежда Тодоровска, координаторът на Центъра Красимира Бенчева, председателят на ОбС инж. Харалампи Петков, зам.-кметовете инж. Тихомир Трифонов, Петър Петров, експерти на БЧК, общинската администрация, Николай Димов–управител на МБАЛ „Бяла Слатина, Юли Йолов–кмет на с. Попица, Габриела Раловска – кмет на с. Търнава. Присъстваха и много от бенефициентите по проекта.

След официалната част, водещата покани на сцената самодейците от НЧ „Развитие 1892”, които поздравиха всички присъстващи с танц. Изявиха се и любимите на възрастната публика– вокална група „Ехо от младостта” и вокална група „Настроение” за народни песни към Пенсионерския клуб в Бяла Слатина. Служителите в Център „Домашни грижи” обещават да се грижат все така добре за възрастните хора и прозрачността и високият стандарт в работата им да продължи.

Центърът е разкрит по проект „Домашни грижи за независим и достоен живот” в партньорство на Община Бяла Слатина с Българския червен кръст, Швейцарския Червен кръст, както и Министерството на здравеопазването.


Коментари2014-04-24 15:11:46