Мая Манолова влиза във врачанската болница

Мая Манолова влиза във врачанската болница

Председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова влиза във врачанската МБАЛ „Христо Ботев”. Това ще стане малко преди финала на ремонтните дейности на родилното отделение. Целта на предстоящата й визита ще е, за да се запознае на място със състоянието на здравното заведение. Това обяви самата тя преди минути във Враца.

„Продължавам да следя изкъсо какво се случва във врачанската болница. След проведени разговори с лекари от МБАЛ „Христо Ботев” разбрах, че към момента всичко е наред. Що се отнася до новият изпълнителен директор д-р Петър Керемедчиев това е един много подготвен човек, който успява да вдига болницата на крака. Нещата се случват  лагодарение и на финансовия ресурс, който Керемедчиев  привлече по време на своето управление”, категорична бе Мая Манолова.  

Въпреки вече стабилното състояние на лечебницата се очаква в най-скоро време бившият омбудсман да влезе в МБАЛ „Христо Ботев”, за да се запознае на място със случващото се в нея. Визитата й ще бъде по покана на гинеколозите от здравното заведение, похвали се Мая Манолова.
2020-07-01 15:27:18