Гласуват оставката на болничен шеф

Гласуват оставката на болничен шеф

Оставката на досегашния управител на МБАЛ „Св. Иван Рилски“ д-р Олга Николова и избирането на нов временен шеф ще гласува днес Общинския съвет в Козлодуй. Сесията ще се проведе от 17 часа в зрителната зала на местното читалище. Другата промяна,която ще обсъждат местните парламентаристи е подадената оставка от председателя на здравната комисия д-р Биляна Стояновска. По свое желание тя е поискала да бъде освободена от поста. Предложението на Стояновска е досегашният заместник д-р Веселка Цветкова да заеме председателското място, а съставът на комисията да се допълни с Емилиян Кузов.

За втори път съветниците ще опитат да дискутират отчета за работата на полицията, след като на предходната сесия темата беше отложена, заради липсата на представител на районното управление.

Повишаване на наемните цени за общинските жилища и на наемите за общинска земя, въведени с изменения в Наредба № 4, е още една от темите в дневния ред на заседанието на ОбС. Съветниците ще се запознаят и с информация за етапа на реализация на проектите, които се изпълняват по европейски и национални програми.
2020-05-26 10:53:16