Отново търсят кой да ремонтира родилното във Враца

Отново търсят кой да ремонтира родилното във Враца

Обществена поръчка за цялостен ремонт на акушеро-гинекологичното отделение във Враца обявиха вчера от ръководството на МБАЛ „Христо Ботев”. В дейностите ще бъдат вложени средства в размер на 270 хил. лв. без ДДС. Парите са осигурени от здравното министерство. Участник в процедурата може да бъде всяко българско или чуждестранно физическо или юридическо лице или техни обединения, които имат право да изпълняват строителство, доставки или услуги съгласно законодателството на държавата. Дейностите трябва да бъдат извършени за не повече от 180 календарни дни.

Крайният срок за подаване на документите е 18 май. Документите ще бъдат отворени на следващия ден в заседателната зала на врачанската болница.

Припомняме, че това е поредният опит на ръководството на МБАЛ „Христо Ботев” да намери фирма, която да извърши цялостния ремонт на родилното отделение. Миналата година процедурата бе прекратена с изричното решение на Съвета на директорите. Мотивът им бе, че офертите на тримата участници в процедурата „Унипъл” – Варна, врачанската „Инекс Трейд” и „Строй груп 5” не отговарят на необходимото задание.

За старт на дейностите миналата година натискаше и вече бившия омбудсман на страната Мая Манолова.
2020-05-08 10:23:45