Мадлен Алгафари: Да се приберем бързо у дома и ще спрем вируса!

Мадлен Алгафари: Да се приберем бързо у дома и ще спрем вируса!

Ако вече не беше посят страх у хората, ако медиите не тръбяха нон стоп за опасността, много хора щяха да се разболеят и да си умрат, без никой да ги обявява по телевизията. Но такава реалност нямаме в момента. Сега ситуацията е друга и трябва да се действа спрямо нея.

Сега са нужни крайните мерки, защото вече е посят страха. А той разболява и убива повече от всичко. Колкото по-бързо се приберем всички у дома, толкова по-бързо ще намалеят случаите и ще спрат да умират хора. Няма да стане веднага, защото има много заразени вече. В Италия това наблюдаваме.

Но друг начин няма, освен карантината за всички. Думата „карантина“ означава „четирисетина“. 40 дни е срокът за трансформацията, според много традиционни вярвания на планетата. 40 дни след раждане, 40 дни след смърт... 40 дни, в които да умрат вредни навици и заблуди и да се родят осъзнатост и чувство за единство и смисъл. За това е нужно притихване и оставане със себе си!

Много хора не разбират поканите за стоене вкъщи. Погледнато отвън, се държат безотговорно и незряло като деца и будят гняв у другите. Но тези хора няма и да разберат от покани и думи. Те може да са и добри хора! Те могат да са умни хора (но умът няма общо с осъзнатостта и зрелостта). Тези хора все още имат нужда от поставяне на граници от строг "родител", за да послушат.
2020-03-15 11:50:30