Талантливи романски деца с награди

Талантливи романски деца с награди

За поредна година община Роман организира конкурс за детски рисунки „Моето коледно дърво“, в партньорство с местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Много оригинални творби, с различни техники и материали, бяха направили младите романски таланти.

Най-красивите произведения бяха наградени от жури. Виктория Василева и Цветизара Иванова от ДГ „Зора“ бяха най-малките наградени. Наталия Николаева от НУ „П.Р.Славейков“, 4 а клас при същото училище и 4 клас при училището в Камено поле получиха отличия в категорията 1-4 клас.

При 5-8 клас наградите отидоха при Никол Ивайлова от V „а“ клас в СУ „В. Левски“, КСУДС – ЦНСТ 2 и Центъра за обществена подкрепа.

При най-големите първи се класира Теодор Христов от XI кл. в СУ „В. Левски“, Марта Юлияна и Михаела от с. Хубавене и Алехандра Веселинова от Преходно жилище КСУДС – Роман.

„Благодарим на всички за участието, за креативността, която проявиха и за страхотните сувенири, с които се включиха в конкурса!”, заявиха организаторите му.

 

 
2020-01-14 07:34:13