Момчил Младенов: Враца отново ще бъде на врачани. Да си върнем контрола и доверието в държавността.

Момчил Младенов: Враца отново ще бъде на врачани. Да си върнем контрола и доверието в държавността.

Инж. Момчил Младенов се срещна с жителите на с. Мраморен. Близо 200 души се събраха в салона на читалище „Милин камък 1927“, което скоро ще отбележи своята 92-ра годишнина. Програмите си за управление представиха инж. Младенов и Емилия Иванчева, кандидат за кмет на с. Мраморен от „БСП за България“. На представянето присъства и народният представител Николай Иванов, който каза, че в държавата се говори за милиарди за самолети, милиони за ремонти на пътища и площади, но никой не говори за обикновения човек и неговата съдба. „Да запазим духа, да върнем надеждата и да променим живота си към по-добро с номер 56 в бюлетината“, призова депутатът.

 

Емилия Иванчева определи много точно проблемите на с. Мраморен и очерта план за тяхното решаване. Тя ще положи усилия за подобряване на чистотата в селото, за привличане на допълнителни средства към бюджета чрез проекти и малки граждански инициативи, за поддържка на гробищния парк, читалището, културния живот и не на последно място за качеството на питейната вода в Мраморен.

 

Инж. Момчил Младенов подчерта, че пътят, по който трябва да се върви, е на диалог между кмета на населеното място и община Враца. Общоселските събрания ще върнат властта в ръцете на хората и техният глас ще бъде чут. Задкулисните решения трябва да се спрат. Прозрачност в управление и участие на гражданите ще гарантират изкореняването на корупцията от местната власт. Враца отново ще бъде на врачани, а с. Мраморен само ще решава какви са приоритетите му. 

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 
2019-10-17 15:50:37