Калин Каменов в Мраморен: Мога да Ви обещая само работа, работа, работа

Калин Каменов в Мраморен: Мога да Ви обещая само работа, работа, работа

Калин Каменов и кандидатът за кмет на Мраморен от ПП ГЕРБ Гергана Маркова проведоха среща с жители на селото. На нея присъстваха и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ – Враца Хенриета Георгиева, Венета Йошева, Маргарита Ангелова, Снежанка Каменова, Васил Василев, Александър Владимиров и Владимир Миленков.

”Заставаме пред Вас с направеното през последните четири години в общината”, обърна се към присъстващите Калин Каменов. По думите му доверието на хората не се печели с големи обещания, а с доказателства за свършеното.

“Мога да Ви обещая само работа, работа, работа”, добави той.

Калин Каменов представи Гергана Маркова като един от най-младите кандидати за кметове в общината.

„Имате уникален шанс да изберете за кмет на Мраморен млад човек като Гергана. Тя има опит в работата по европейски проекти и може да привлече допълнителни средства за селото”, подчерта Каменов.

Кандидатите представиха основни акценти от програмата си за следващите четири години - привличане на още инвеститори в общината след старта на работата по заводите на Теклас и МД Електроник и продължаване на работата за подобряване на инфраструктурата особено в кметствата в общината.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!э


сн.1


2019-10-06 10:15:03