Ден на отворените врати в СУ „Васил Кънчов“

Ден на отворените врати в СУ „Васил Кънчов“

Ученици и учители от СУ „Васил Кънчов“ посрещнаха четвъртокласниците от петте паралелки на НУ „Софроний Врачански“, заедно с техните класни ръководители, като ги запознаха с условията в училищната база и възможностите за обучение и развитие в училището домакин.

Учениците от гимназиален етап показаха на малките си гости училищната библиотека, кабинетите и модерния физкултурен салон. Преди да посетят и постоянната експозиция, свързана с живота и делото на патрона на учебното заведение – Васил Кънчов и да се запознаят с историята на училището, децата разгледаха коледния базар и постоянната изложба от художествени творби на възпитаници на училището.

            Втората част от гостуването премина под знака на наближаващите Коледни празници. В актова зала децата бяха посрещнати с коледно настроение и усмивки, хумористична драматизация и модерен балет. На финала на тържеството, подготвено специално за малките гости от НУ „Софроний Врачански“, вокалната група към СУ „Васил Кънчов“ с песни зареди присъстващите с весело коледно настроение.

 
2018-12-11 15:36:11