Графити освежават знакови сгради във Враца

Графити освежават знакови сгради във Враца

Регионалният исторически музей и СУ „Никола Войводов“ във Враца скоро ще имат по-модерен вид. Двама графити майстори ще придадат нов облик на двете сгради. Гърбът на музея, където наскоро младежи си спретнаха „Якото място“, както и фасадата на СУ „Никола Войводов“, която гледа към парк „Дъбника“, ще станат платна за модерните художници. Припомняме, че музейното здание вече бе обект на художествена интерпретация от майстора на графитите Nasimo, който бе специален гост на миналогодишния хип-хоп фест в града.

През уикенда предстои второ издание на форума за любители на рап и R & B звученето. Тази година фестът носи името "Rockin’ the Walls 2018" и ще зарадва врачани с една добре селектирана жива музика, която ще звучи в събота и неделя на откритата сцена в ж.к. „Дъбника“. Врачани ще чуят и видят редица популярни български хип-хоп изпълнители. Фестът стартира от 18 ч. на 9 юни.
„Не изпускайте възможността да станете част от едно от най-свежите събития на лято ''Враца'' 2018!“, призовават от кметския екип в града.

 

 

 
2018-06-06 13:44:26