Комплекс "Долче вита" вече посреща посетители

Плувният сезон в Мездра е официално открит от днес

Комплекс „Долче Вита” официално дава старт на лятото и от днес вече започва да приема първите си клиенти, решили да избягат от летните жеги в открития плувен басейн.

Половин олимпийският открит басейн в комплекса е предпочитано място за релакс, не само сред жителите на железничарския град, но и сред много врачани. Подходящ както за професионални плувци, така и за начинаещи, басейнът е с размери 5 м ширина и 25 м дължина. Максималната му дълбочина е 2.40 м. а най-плитката му част достига до 1.60 м. А ежегодно в летните месеци там се провежда детският плувен курс „Плувно лято”, организиран от Община Мездра.

Цената за вход е 6 лв., а за деца на възраст от 1 до 6 години, се заплащат 4 лв.

Освен спокойно място за плаж, комплекс „Долче Вита” предлага прекрасни условия за спорт и отдих след красивата околна природа. Комплексът е разположен непосредствено на главен път Е-79 до село Дърманци и град Мездра. В близост до него е местността Калето, а автогарата и ж.п. гарата на Мездра са само на 1,5 км разстояние. Комплекса разполага и хотелска и ресторантска част. В ресторанта на хотела е с капацитет от 200 места и лятна градина. А хотелът разполага с две двойни стаи и два апартамента.


Сн.1
Сн.2
Сн.3
Сн.4

Коментари2015-06-12 11:53:27