ЧЕЗ организира приемна в Бяла Слатина

ЧЕЗ организира приемна в Бяла Слатина

На 9 юни ЧЕЗ, със съдействието на Община Бяла Слатина, организира  приемна за битови и бизнес клиенти. Приемната ще се проведе от 10:00 ч. до 14:00 ч. в залата на Общинския съвет. Приемната е част от инициативата на компанията за активен диалог с потребителите.

По време на приемната на разположение на клиентите ще бъдат експерти от Дирекция „Обслужване на клиенти“ в „ЧЕЗ България“ ЕАД. Потребителите ще могат да зададат своите въпроси, да получат информация за задълженията си и за условията за разсрочване на плащанията, както и за всички услуги, предоставяни от ЧЕЗ.

„Грижата за потребителите е основен приоритет за нас. Целта ни е да бъдем максимално близо до клиентите, да водим открит диалог с тях. Всеки, който посети приемната, ще бъде изслушан и въпросите му ще получат необходимото  внимание и компетентен отговор“, каза Димчо Станев, директор „Обслужване на клиенти“ в ЧЕЗ България.

Грижата за клиента е във фокуса на политиката на ЧЕЗ от стъпването на компанията на българския пазар през 2005 г. За да оптимизира комуникацията с потребителите, преди две години ЧЕЗ създаде две нови институции – Енергиен омбудсман, който разглежда сигнали и жалби на клиенти, останали недоволни от решаването на техните казуси в компаниите на ЧЕЗ в България, и Потребителски съвет, който анализира и предлага за внедряване добри практики в обслужването на клиенти.


Коментари2015-06-05 13:35:47